Anotace: Bohužel,je tohle ze života.ženy se někdy nechají tak dlouho týrat,až to překročí hranice.Ale soud tohle nezajímá.Vidí jen dokonaný skutek.Nikoliv jeho podstatu.
...kdo to nezažil,asi to nepochopí...Jsem ráda,že toto se mně netýká a tudíž tyto lidi asi nechápu a nechci chápat.Není co pochopit,když ubližují jiným a to jakýmkoli způsobem!Vždyt´ nikdo nikomu nepatří...Každý jsme samostatný jedinec,ikdyž tvoříme celek s druhými polovinami,nemůžeme nikoho vlastnit!
24.06.2011 10:38:00 | modrá...
Záleží na tolika okolnostech.. Některé ženy tyranii párkrát do týdne zvládnou. Mají přeci rodinu, bydlení a ON třeba střízlivý celkem i funguje, platí nájem.. Kde by byla s dětmi - na ulici, v azyláku?? Je to složitý, znala jsem osobně 2takový případy. Každý jiný.. Zabít nejde, to pak člověk zabije i svůj život. Téma dobrý, zajímavý ubásnit to :)
24.06.2011 08:45:00 | E.T.Jane
Tohle je těžký...trochu chápu ty tyrany,je to v nich...agresivita,a asi i potíže s vlastním sebevědomím a je tu někdo kdo se bojí...Měla jsem alkoholika který mě chtěl bít jenže já se peru takže pochopil že tudy vlak nepojede...Jednou jsem mu zapíchla nůž vedle hlavy do polštáře a řekla jsem mu že ho zabiju dřív než on mě...můj táta bil mámu a já vím že to byla bezmoc...ona celé roky šikanovala a provokovala a jemu nezbývala než ta agrese...Když si člověk váží sebe nenechá se týrat a když si váží sebe váží si druhých a nemůže týrat ani je...ale někomu to vyhovuje...mě třeba baví takové menší pranice ale musí to být jedna jedna a neohrožovat to zdraví...:-)No ať už je člověk v jakékoli situaci pokud to on sám nechce změnit pomoc mu nelze...
24.06.2011 08:16:00 | la loba
Brr, hrozná představa, ale je to tak:(.A co takových týraných žen je a nejen žen i dětí, je mi z těch krutostí zle:(
24.06.2011 06:57:00 | CULIKATÁ
...moc hezky jsi to napsal...vcítil jsi se -ST-
moc smutné ...kdo nezažil... :(
23.06.2011 22:40:00 | Maryje...