Nedávám ST!*** za smutek, či bolest, která na mě z dílka dýše... je to za tu upřímnost, uvědomění a proto je potřeba to změnit... někdy jsme jako loutky a kdos tahá za provázky... není to láska, není to přítel. Buď vždy sama s sebou a dokaž někdy také řéci ne, tak už dost!
17.07.2011 10:52:00 | NikitaNikaT.