Největší přání
V sevřených
rukách...
Za zavřenými
víčky...
Ve staženém
srdci...
Se Tě snažím
udržet...
Tě chci
uvidět...
Tě toužím
ucítit...
... jen ještě chvíli
...další vteřinu, minutu,další den,celý život
Tebe...
ne prázdno a ticho co po Tobě zbylo ...
Stesk
Marnost
Rvoucí
Trápení
... a proto na Tebe myslím každý den
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: gallatea, Dedillope, CULIKATÁ
Komentáře (0)