noc je krásná
noc je zlá
jako voda..bezbřehá
jako bárka plující
jako srdce..letící
na vlnách...kolem radost,láska i strach
na prstech i dech usedne
někdy duše jedna
někdy...dvě..možná ano
možná ne.
25.06.2011 20:36:00 | Mbonita
Na křídlech kormoránů
samotu s větrem odnesou
až otevřeš očka k ránu
srdíčko druhé Tobě přinesou
krásná žena z lože vstane s noblesou
šuměním rozzáří svět
proudy nádherných poetických vět.
25.06.2011 18:23:00 | CULIKATÁ