Drobná mince svítí v dlani...
Anotace: Co as, co dostaneš za ni?
Potažená,
černavou kůží smutku,
roztrhanou na cáry děsivých kouzelníků,
co slíbí věčnost za trochu lásky,
miláčku, už dávno netrhám sedmikrásky,
odkvetla poslední naděje...
a vody purpuru,
krůpěje,
pár modřin,
tichý pláč i smích...
stahuje mě pod hladinu ohně...
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Doradan, ECHO PARAZIT
Komentáře (2)
Komentujících (2)