Pro naše štěstí
Anotace: zase depky,a to je.......to je moje
Žiletkou jsem políbil
opilé zápěstí
dopis v koutku zahrozil
snad najdeš ho dříve
než mě.
Pro naše stěstí.
A ty stejně voláš
sirény otiskly se na zdech
a roztrhaný snář
nezná mě.
Příliš rozespalý
ty ho nevnímáš.
Pláčeš ale víš ...
víš to lásko ...
Přečteno 379x
Tipy 25
Poslední tipující: Désolé, H.I.L., Žqáry, JitkaFi, Maryje..., Psavec, hašlerka, Mbonita, ŠEDIVÁ MYŠ, NikitaNikaT., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)