Jsem si vědomá toho, že je to krátké.. Děkuji moc, snažím se proto, aby to bylo takhle silné dlouho..
29.06.2011 14:17:00 | Chicki
Tak to jo. Relativně krátká doba, proto jsou ty city tak silné. Tak to vidím já- okoukaná manželskými zvyky.. :D Třeba to takhle krásně vydrží, že budeš na ní myslet každou chvilku. Je to krásný a ať to vydrží!!
29.06.2011 14:10:00 | E.T.Jane
Zatím manželská ne, ale chystáme se.. Neoficiálně jsme spolu 10. měsícem, oficiálně jen 4. měsícem.. Sice je to krátké, ale nikdy si na to nezvyknu..
29.06.2011 14:05:00 | Chicki
Láska manželská netradičně silná, jak se ti stýská... Jak jste dlouho spolu? Smím-li se ptát.. :)
29.06.2011 14:02:00 | E.T.Jane