Pravda bolí...
Anotace: Pravda pravda tě vždycky skolí,nasype do ran soli. Pravda je silná, pravda odjakživa bolí...
Jestli je tohle konec...
a má to tak být
potom já..
nemám už pro co žít
Tichý křik do prázdných zdí
studených líčených bezmocí...
Mám vše co jsem chtěla...
Vypadá to..
nebo jsem kdysi měla?
Nedýchám...
Setřela jsem každou tvou slzu,
mé však pryští dál...
Pravda bolí
a já nejsem taková jakou by sis přál..
Moc dlouhá rýha času...
který mohls využít pro jinou...
...tvým očím větší krásu
Přečteno 449x
Tipy 10
Poslední tipující: fijalka, Eulinka, Gabi, zlomený a nanicovatý -__-, Live to fight, tato22
Komentáře (4)
Komentujících (4)