Anotace: tuto báseň bych chtěla věnovat, své kamarádce, která zvolila dobrovolný odchod z tohoto světa, takže tobě Kiki na věčnou památku
Lidé přicházejí a odcházejí... z našich srdcí a vzpomínek však neodendou nikdá. Velice bolavé a smutné dílko, však od srdce a upřímné... možno je tam, kdesi v nebesích, možno se právě usmívá a její skutečně dobře... snad stala se Tvým andělem, až bude Ti nejhůř, vzpomínky na ňu Ti též pomohou...
05.07.2011 18:57:00 | NikitaNikaT.