Umřela
Anotace: část mého já... a nejvíc se bojím tvého názoru
Umřela,
druhá půlka mojí tváře,
jako odumírá jarní květ,
bolest zabalená, jen pár vět,
mi umožnila na nic nemyslet...
Umřela,
zbylo mi jen jedno já,
bojím se, že to horší,
ale nejvíce se děsím toho,
že mě bez masky nedokážeš milovat...
Přečteno 368x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, jitka.svobodova, ECHO PARAZIT, ilona, Bambulka, Ziky
Komentáře (1)
Komentujících (1)