Anotace: v mých básních nehledejte pravidelné rytmy, syntax či ustálené formy.. píšu je proto abych vyjádřila své aktuální pocity a nálady.. :-)
Luna je vlídná, milá, proměnlivá, na svět se něžným okem dívá. V odrazu připomíná, co každý člověk jinak vnímá.
Já takto miluju už 22 let a jsem šťastná za každý okamžik, který jsme tenkrát prožili.
23.08.2011 14:20:00 | strawbery