Ach, kéž by se splnilo vše, co se napíše do veršů básně.
Napsal bych si celý svůj život s osobou, kterou bych miloval...
Smrt popsat jako radostnou událost, u které nikomu neukápne ani slza.
18.07.2011 22:29:00 | Ziky
No ted si mi úplně vyrazila dech,protože si to myslím taky,že co se napíše do veršů,tak se to splní,zhmotní.....tak to čumím,dobrej postřeh a představa.
18.07.2011 18:53:00 | ECHO PARAZIT