Hádám včerejšek
Hledám ho v dnešku
Jen několik zmrzlých tónů
zní v prázdnotě prostoru
Propast mezi dvojpólovými stavy
Nebezpečná rychlost změn
a moment odpočinku
Střídají se dny a noci
Nedosáhnu tak daleko
do minulosti
abych se dokázal zvednout
a pokračovat v cestě