Těžký úděl, smutná chvíle.
Zastavit čas
co je v nás.
Básní odlehčit žal i bol.
Skvělá báseň.
22.07.2011 22:02:00 | Paulín
Tam schody nebudou
jen radost bez trápení
nádherné rozloučení...
ST!
21.07.2011 19:58:00 | Mario de Janiero
Kdybys napsal jen tohle:
"Řekneš mi po odchodu
alespoň v tajných znameních
kolik tam vede schodů
a jestli tam znají trápení?"
tak je to na ST!
A co na tom, že "chlapi brečí ..."
19.07.2011 23:18:00 | Zasr. romantik