Poznávám slzy...
Pálí jako rozžhavený drát
z oceli.
Nemyslím, že se ty mé rány někdy
zacelí.
Pálí, chtějí hledat cestu
po tváři.
Ve slunci jako křišťál
zazáří.
Pálí, vypuštěny ven
z vězení.
Ony, připomínající mé
utrpení.
Cestu pálící vytváří
navždy.
Uschnou? Přestanou?
Kéžby!
Pálí, a ty se mi vysmíváš
do očí.
Vytváří kovový řetěz jímž tě
obtočí.
Pálí, nevím co jsou zač, zjistím to
brzy.
Divím se, snad nejsou to...
Slzy..??
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Donne
Komentáře (2)
Komentujících (2)