JEN JEDINÁ
Tvé srdce
pluje v bolestných slzách
ztracených vzpomínek
jen tak ho unáší proud
ticha a bezvětří
smích
a tu touhu v očích
už nikdy nespatří
tvé tělo
plyne jako čas
rozložené na atomy krás
tvá duše
cestuje do fantazie
kde láska tak slepá
miluje i své nepřátele
tvé hříchy
už nepálí
narostly jim křídla
a letí
neznámých světů
aby procitla
tvůj život
je éra
poušť i oceán
nepopsatelných zážitků
hory i jezera
ale životní láska
byla jen jediná!
Přečteno 344x
Tipy 30
Poslední tipující: Jin&Jang, jitka.svobodova, Emmelia, hatlapatla, ilona, Mbonita, Jiná, CULIKATÁ, zenge, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)