Padala
a neměla se čeho chytit.
Doufala
a věděla, že ji to má zničit.
Snila
ikdyž to tak bolelo.
Žila
ikdyž na to síly nebylo.
Přála si
a nikdo nic nesplnil.
Hrála si
s osudem, co ji bil.
Toužila
avšak cítila jen žár.
Hořela
a on ji spaloval.
Kroužila
kolem temnoty.
Doufala
uprostřed samoty.
Zoufala
až její smutek hřál.
Zemřela
a ďábel se jen smál.
Tančila,
s nohama od krve,
věřila,
že zas bude znovu
a taky poprvé …
............
Tami, je moc krásná ...
24.07.2011 10:27:00 | Bambulka