Smutek
Už se stmívá, je mlha a na zem se
Snáší déšť a ze stromů padají listy.
Nemáš s kým bys prohodil slovo a
Sám se sebou se bavit nemůžeš, tím si buď jistý.
Můžeš mluvit k trávě, stromům, nebo k Bohu.
Nebo můžeš popsat pár stránek slohu.
Ale stejně nemáš komu bys to přečíst dal.
A kdyby ano, stejně by ti svou odpovědí lhal (nebo by se smál).
Zbývá ti jen upsat se Satanu
A vykašlat se na stranu.
Vždyť víš, že život je děvka a proto
Ho nesmíš brát vážně.
A tak ať si mě Lucifer vezme
K sobě, o to prosím snažně.
Komentáře (2)
Komentujících (1)