Co vede toho člověka
k tak přehnané nenávisti
zhnusila ho politika
že tábor od lidí vyčistí
teenageři v krvi se svíjící
nepředstavitelný hnus
opět nevinní trpící
za spouští velkýho vola kus
Násilnou smrt nelze
politikou ospravedlnit
s pozustalými se to ponese
bezbranný ze světa zprovodit
víš co jsi - megamagor
teď bys měl hrdinně
trestu svému jít vzdor
ve vězení budeš v oblibě
Střítet kolem sebe
do dětí bezbranných
co tě tak moc žere
v myšlenkách debilních