blázni žijí bez lásky
jen blázen v životě chodí si po slunci
chodí si po slunci myslíci že je na zemi
jen blázen v životě
umí si užívat krásy v tomto světě
kde jak stádo hloupých strojů
stojí tu zástupy prostého lidu
bez vlastní vůle k životu
toužící zapadnout do davu
od mala do davu nepatřím
však také patřičnou cenu zaplatím
s bolestí v srdci žiji ve světě svým
ukrytý před láskou avšak ne před jejím trápením
pro blázny žijící ve svém světě
není lásky v tomto světě
lidé se vzdalují a ťukaj si na čelo
co že to za blázna v životě se mnou šlo
Přečteno 419x
Tipy 4
Poslední tipující: Rezkaaa, Anjesis, tato22
Komentáře (1)
Komentujících (1)