Anděl temnoty
jsem anděl temnoty
křídla zlomená mám
zlomil jsi mi je ty
pád z výšky zavinil jsi sám
v zoufalé snaze se bránit
před pomyslným afektem
měl potřebu si ranit
silným a zlým útokem
nejlepší obrana atak je
však příliš častý zabijí lásku mou
ta láska zmizí a uhnije
zlomená křídla odnesou ji tmou
zbude jen hořká chuť
s příchutí porážky
a jednoho dne změní se v rtuť
a odezní i věčné urážky......
Přečteno 442x
Tipy 26
Poslední tipující: enigman, ECHO PARAZIT, tato22, CRASH, Maryje..., Psavec, labuť, James Libustka, la loba, modrá..., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)