Na tohle téma se těžko dá napsat něco, co by mělo dvě tváře, jednu černohumorní a druhou zcela vážnou, přičemž by druhá tu první fackovala, až by ta první raději stáhla paty a posečkala zalezlá někde v koutku na radostnější časy, dokud zase nebude moci míti pré...
29.07.2011 18:00:00 | Špáďa
...nojo, takovej už je a byl život..
Hovada maj dneska obrovskej prostor. Od Pohořelce
až k Austrálii. Tady škrtnou a tam jsou za hasiče.
ST!
29.07.2011 15:39:00 | Mario de Janiero