Smutek
Anotace: Špatná nálada, zhatěné plány, kytka mi uvadá, jdu zburcovat klany..
V hloubi duše,
ukryta v poušti,
Jako šíp z kuše
Se do prázdna pouští
Porostlá mechem
Jako ta panna
S posledním vzdechem
Brzkého rána
Jako trn v patě
Jak osten v kůži
Posílá na Tě
Kletbu, a růži
Rudá jak poupě
S kamennou tváří
Vidí vlčí doupě
A smutek z ní září
Barva jak peklo
Černá a rudá
Slunce uteklo
A štěstí ji udá
Do spárů temnoty
Vstupuje s holí
Cítí se jako ty-
Srdce ji bolí.
Přečteno 549x
Tipy 9
Poslední tipující: MarťaB, Kristýnka15, casla, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, tato22
Komentáře (0)