Anotace: ...možná patří do jiné sekce, ale chci věřit v tuto...
léto
smutné léto
léto rozhřešení
léto které není
létem pláží a horoucích citů
léto kdesi v skrytu
podzim zima jaro léto
život
jak chci být tu!
léto
smutné léto
léto rozhřešení
léto v kterém není
navštívení
léto kde jsme
jenom známí
zůstali jsme sami
04.08.2011 23:06:00 | René Vulkán