Až na ret....
Anotace: K čemu anotaci???
Pár vteřin dne
Pár kousků
Životních drobků na ubrousku
Pár snů utopených v blátě
Vlaje tu tiše vlajka s lebkou a hnáta v hnátě
Pár doteků mlhy, nad ránem
Ironie osudů a přání
Kapka malé krve co pluje sama oceánem
Bolest co mění se tiše
V srdeční umírání
Pár taktů srdečního svalu
Co bije v každém dechu
Proč stavíme domeček z karet
Když ten vždy ztrácí trapně střechu
A my roníme slzu co stekla až na ret…..
Přečteno 602x
Tipy 36
Poslední tipující: Druhá jizva v duši, Zbynislaw Thinkiewicz, AAJenny, Majdalénka, Juan Francesco de Faro, labuť, ECHO PARAZIT, Zasr. romantik, CULIKATÁ, zenge, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)