Pláč andělů
Anotace: ..............................
Andělé plakají
nad mrtvým dítětem
modlitbu šeptají
my od nich odejdem
Andělé pláčou
a přec je nic nebolí
mě doma v posteli
užírá svědomí
Pohřební průvod jde
a vpředu ti andělé
ukládaj děťátko
do tmavé postele
A je noc
já plížím se tmou
a znovu zabíjím,
jen ať tu zůstanou!
Chci vidět jejich slzy...
Komentáře (1)
Komentujících (1)