I Ty
Anotace: Na každého jednou dojde......
I Ty se jednou podíváš
do mých tmavých očí
kočár je tvůj život
však já jsem jeho kočí...
I Ty jednou uslyšíš
můj děsivý smích
Tvůj život je bálónek
a já ho jen tak pích...
I Ty jednou ucítíš
nekonečný chlad
jsi jako má potrava
a já mám zrovna hlad
I Ty jednou budeš mít
poslední života hlt
a uslyšíš ty slova
to jsem já...Tvá SMRT...
Komentáře (4)
Komentujících (4)