Moje slova, jsou slova, neudělala bych to, prosím tě ty neznáš bludišťáky???? Dávají se za něco hodně dobrýho :D a byla o tom soutěž na čt1 :O))
02.08.2011 12:29:00 | whiolet
whiolet hlavně se nevěš je to dost neestetické:-)))Tvůj kamarád určitě ví jak se cítíš...a já taky vždyť víš...objímám...Párku co to zas máš za výrazy?Jaký bludi...co?Já se poseru!!!
02.08.2011 09:01:00 | la loba
ty voe whiolet ty mě jedno s těma básněma totálně zmrazíš,to je síííla,dávám šest bludištáků...háá!
01.08.2011 19:49:00 | ECHO PARAZIT