Rychlost
Kvílí
pneumatiky na asfaltu.
Za kratičkou chvíli,
dozní hlas vysokýho altu.
Ve vzduchu
-benzinové opojení,
tvůj mozek hlásí poruchu
náruživě lidského bdění.
Tak na plyn dupni,
kamaráde drahý.
Básně, co tvrdí, jak jsme zpupní,
nechali jsme v prachu dráhy.
Dneska se už o nic nestaráš.
(Jen o počet koní,
co pod kapotou vrní
a každej se za svým ocasem honí.)
...
"Padesátka!"
"Cože? Na to se.u."
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, Marcone
Komentáře (0)