Střepy
Anotace: někdo by v nich hledal štěstí...
Pro touhu k životu
K prameni běžím mnoho mil
Jen pro svou jistotu
Džbánu jsem ucho ulomil
Tak snad mě nezradí...
Mám střepů plné sny
A touhy, které bdí
Za ohbím zrádné tmy
Tak křehké o zem se tříští
Ty po nich ráda tančíš bosa
Vyčkám si na šanci příští
Až naprší, uschne, padne rosa....
Přečteno 264x
Tipy 7
Poslední tipující: Adelein, Víla, Meriel, CULIKATÁ, tato22
Komentáře (0)