Empétroska
Anotace: Další z mých chabých děl. Je to čím dál horší...
Malé, ale silné tóny bily,
jako by mi chtěly prohloubit díru
do uší? A do srdce, aby nebolelo.
Zesilovaly a neznaly míru,
chtěly rozežrat city
jako silná kyselina.
A já tomu nezabránila;
já je do sebe dál lila
jako žíznivý vodu na poušti.
Ano! Přesně to jsem teď cítila;
že mě poslední síly opouští
jako osudová rána Kill Billa.
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
Komentáře (0)