Andělem...
Anotace: Anděl, který už jím nechtěl být...
Chtěla jsem důvěřovat vánku,
který mi hladil mou tvář,
nikdy jsem však necítila,
protože jsem anděl a mám svatozář.
Můžu létat a hrát si s duhou,
ale tu touhu která mě spaluje
neuhasí žádná sněžná bouře,
protože jsem anděl, který jen sleduje.
Toužila jsem po jednom doteku
a začlenit se dole mezi lidi,
obdivuji milence v objetí,
protože jsem anděl, co jim závidí
Můj pán, můj Bůh mi sdělil,
že k lidem patří i utrpení a bolesti.
Ale můžu jít za nimi,
protože už nejsem anděl, teď mě propouští...
Pozor...z nebe padám!
Ten pád mě zabije,
ne ještě žiji a vydechnu.
Cítím bolest a umírám...
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Danger, E.T.Jane
Komentáře (4)
Komentujících (4)