Vše vidoucí slepota
Anotace: Stoupám ke dnu, padám vzhůru. Přes den vidím noční můru...
Copak Ty to nevidíš,
jak mé srdce se trápí?
Proč to jen přehlížíš,
jak slzy tvář mi zkrápí.
Copak jsi ze studeného kovu?
Ukuli Tě snad jen k ozdobě?
Cokoli já dělat mohu,
vždy to je jen ke škodě.
Já vymítač, tys ďábel.
Ty Kain a já Ábel.
Já Adam, ty Eva.
Slovy se to popsat nedá.
Obdivuji Tě jak slavík rudou růži,
když Tě spatřím, hrdlo se mi zúží.
No nic, nebudu tesknit více,
čas běží, taje mi života svíce.
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: To je ONA, E.T.Jane
Komentáře (2)
Komentujících (1)