Noční bleus
Anotace: Taky se vám nechce v noci spát? Tak mi napište a mužem si pokecat
Když nechce se v noci spát
víčka klidně zavírat
umět tak s piánem si povídat
Noční blues pro sebe si hrát
a s klapkama si povídat
jen tak tóny do noci posílat
Zněly by tiše jemně a sladce
přesně tak, jak sám hráč chce
zněly by zlostí láskou i touhou
malinkým přáním za chvíli pouhou
Komentáře (0)