život,krutý umí být
Anotace: ale my musíme ukázat že sme silní....
S velikými hráškami slz tu ted sedím,
a s každou kapkou spadlou na zem vidím,
jak život krutý umí být a
štěstí lidem umí vzít...
Sic se říká,
že každý za své štěstí ručí,
ale to životu člověk neporučí...
Umí si holt vybírat a
lidem štěstí ubírat...
Komentáře (0)