Děkuji za komentáře. :)
Laďko, neboj, už jsem něco začala sepisovat, snad do konce týdne to budu mít hotové :)
16.08.2011 20:34:00 | Charibeja
To je těžký. Křivdy se jen tak ze srdce nedostanou. Tíží tam a zůstávají jak kotva v přístavu. Chce to přehodit na jinou loď, která vyplouvá a už jí kotva netíží... :)
16.08.2011 07:45:00 | E.T.Jane
Nikam to nevede tak nebuď smutná...nebo spíš zkus to napsat do pocitů a poslat mi to e mailem-kdy jsi se řízla poprvé a pocity okolo toho a kdy si toho všimlo okolí...zkus to a kdyby ti bylo hodně zle tak napiš...
15.08.2011 23:12:00 | la loba