Tam kde...
Anotace: reakce na pohřeb jedné spisovatelky...
Tam kde,
Luna nedá spát novým zítřkům...
Tam já,
naleznu svojí naději...
A ulehnu,
pod nebem plného hvězd...
Tam vedle jmen všech velikánů,
co skládali ze slov příběhy...
A v kapkách rosy,
uschovám beznaděj...
Nechte ji,
ať se vpije do země...
A do poklidného jezera,
pustím po vlně svojí duši...
Právě tam bude snít,
o všem čistém...
A moje tělo,
ponořte do lesa..
Do toho tichého a velkého lesa,
právě tam kde samota stává se chtěnou...
Až potom,
můj duch nalezne klid...
A v lučním kvítí,
snad i mír...
Přečteno 334x
Tipy 13
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, labuť, šuměnka, ostuda lidstva, CULIKATÁ, o5ja, la loba
Komentáře (4)
Komentujících (4)