Sonáta bez hudby
Slova jsou jak papírový drak,
ale z papíru neuletí
Snad...
Utoupit touhu v ledu
To ještě dovedu
Tohle není vyznání
Tohle je jen pár pergamenových svitků
do sebe smotaných
Kdo rozluští je (ne)vyhraje
Řekni mi, co se nedá
slovy vyjádřit
Mementa vzpomínek
schovávám si na horší časy
MEmenta suchých květin,
básní a obrazů
Oči ve tmě
sledují mě
Cítím je,
ale nevidím je...
Komentáře (2)
Komentujících (2)