Vidím, že jsme na tom s náladou asi tak podobně, ale musíme věřit, že bude lépe. :-) Tvé básniyky jsou pěkné jen moc smutné...
10.02.2006 22:59:00 | ona
Celou dobu vidím Viktorku od splavu, krásně ve verších vystiženou, jen poslední řádka mě probudila, jako by byla odjinud..
10.02.2006 17:50:00 | Buližník