Na kraji
Anotace: Na kraji začátku konce
Nad propastí stál.
Dole je tma.
Proč by se na dno nepodíval
Nohy se vznesly,
pak všechno padalo.
Do tmy se zblízka podíval
Tam, kde tma nikdy nezapadá
leží ten, co vědět chtěl,
kde je pravda
Viděl svou pravdu v poslední vteřině.
Pak bylo slyšet jen prasknutí.
Už nikdy se nevrátí
Krátký byl jeho let,
protivný mu byl tento svět.
Všeho bylo až příliš
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Dedillope
Komentáře (0)