Bez názvu
Anotace: ...bez inerpunkce...
zapadlo slunce zlaté
a spí už celý kráj
stojí sama
tělo ztuhlé
kolem ticho
temný zmar
je konec
tvář ovívá vítr z hor
studené slzy stékají
ve světě vládne hladomor
bohaté ruce tleskají
- kdy pomoc podají
ona zoufale hledá směr
a vlastně neví kam má jít
na západ
či na sever
či se jen tiše vytratit
nebo snad jít a měnit svět
ten svět
co nechce jí
co nechce bídu uvidět
nebo zůstat lhostejná
sama odrazit se ode dna
čekat a doufat potají
že jiní pomocnou ruku snad někdy podají
Přečteno 452x
Tipy 19
Poslední tipující: enigman, la loba, hašlerka, Dedillope, nejsembásník, Mbonita, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, Donne, tato22, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)