Kone Noci
Hlasný dupot nočných koní
prebudil ma na svitaní.
Nočné kone odchádzajú...
zostanú len spomienky.
Ich strach tíšil on,
Ten, čo len v noci chodí von...
Ten, čo sľúbil mi
večné sladké sny.
Dúfal v to,
že niekto prelomí to zlo,
že niekto pomôže mu
z temných nocí.
Veril,
že ho niekto zachráni...
že mu lásku opetuje,
že ho milovať bude...
Tak tam stál
a tíšil nočné čierne kone...
Vedel, že sa blíži
jeho koniec...
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: Dedillope
Komentáře (0)