Chtěla jsem něco opět trochu jiného, a přesto je v tom kus mojí osobnosti, byla bych raději kdyby to byla jen posraná fantazie....bludištáku si cením :)
31.08.2011 17:55:00 | whiolet
Márci bože nééé telenovela néééé. Ah jo, soucítím s tebou je to prostě v prdeli,ale nejseš na světě sama,ale vím jak to bolí neboj,moc dobře si ten pocit vybavuju....a to je trápení jako svin. K básni: napsané jinou formou než tě znám,že to bylo takhle spojený najednou,ale tobě slušej všechny formy co si budeme povídat...opět metafory,které by mě v životě nenapadly,no prostě plnej koš bludištáků a basta fidly.
31.08.2011 17:52:00 | ECHO PARAZIT
..krásně jsi to popsala..hořkost..vztek a smutek...jde to na dřeň a to já mám ráda...ale je cítit jak to bolí....a víš co? ...ty city k němu si s sebou neber...
31.08.2011 16:13:00 | Noc17