Písmena
Anotace: Byla taková melancholická nálada a potřebovala jsem to ze sebe dostat ven.
Za každým stínem zvláštní symbol
Ze symbolů skládám střípky
A z jednotlivých střípků realitu,
abych z ní stvořila opět symboly
Pro stíny mých obyčejných dní
Pro dny s všedními stíny,
kdy si takto blbě hraju se slovy...
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: Aida
Komentáře (1)
Komentujících (1)