Čekání
Anotace: někdy prostě nezbývá nic jiného....
Cesta je dlouhá
Dej mi důvod čekat další den
Čas ubíhá víc než rychle
Tolik proměn beze slov a pláče
Přijď a už nikdy neodcházej
Běž k čertu a nech mě být
Snaha tak marná
Lítost cítím všude
Můžu poručit větru
a přikázat vodám téct jiným směrem
Ale někdy mít rád prostě nestačí...
Přečteno 351x
Tipy 5
Poslední tipující: Aida, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)