Pátek třináctého
Anotace: Jsem se narodila...
Zrozeno v pátek třináctého
pod pláštěm šera
vklouzlo do nového světaběhu,
poselstvím neštěstí a smutku
tak malé dítko
svůj osud naplnilo ...
Dnes slzami vítá ranní dech
a za ruku drží samotu,
schované pod křídly anděla
naděje a touhy ukrývá
a doufá v usměvavý svět
pro všechny desperados(poutníky,psance,zoufalce,tuláky a slepé proroky...)
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: Dračičák
Komentáře (4)
Komentujících (4)