Památce Karla Rachůnka, Jana Marka a Josefa Vašíčka
Anotace: velká rána, nejen pro hokejový svět :-((
Na dnešní den budeme
vzpomínat ve smutku,
zarmouceni nad smrtí
našich tří českých hokejistů,
kteří měli život teprve před sebou,
a jejichž rodiny musí být
psychicky úplně na dně :-((
Je to hrůza,
všichni tři měli rodiny
s dětmi, a všichni tři
už v životě neobejmou
své manželky, nezasmějí
se na své děti a nikdy
si už nezahrají hokej...
Opravdu mě z toho bolí u srdce,
ale každý má svůj osud
pevně zpečetěn...
Byli jste skvělí,
dávali jste hokeji
svůj život a pro
vaše rodiny a kamarády
jste byli vším...
Dnes vaše životy skončily,
v Rusku, ve středu 7. 9. 2011
při pádu letadla,
spolu se čtyřiceti čtyřmi lidmi...
budeme na vás vzpomínat
jako na hrdiny,
a třeba tam, kde teď jste
hrajete ještě lepší hokej...
čest vaší památce!
Přečteno 935x
Tipy 25
Poslední tipující: Maryje..., jitka.svobodova, hašlerka, Jiná, Madanik, labuť, Miroslav Možný, CULIKATÁ, Donne, Kett, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)