Kolik svíček
Anotace: ještě bude?...Je mi z toho strašně smutno :-(
Černá šála
padá k zemi
jen tichý pláč
mezi všemi
zůstane napořád!
Prošel Prahou
a vůbec všude
kolik těch svíček
ještě bude?
jedna...
druhá...
třetí...
vždyť všichni byli stejní!
Hráli srdcem
pro svůj národ
my jim děkujeme
teď všem za to
co dokázali
...Zlato....
Přečteno 387x
Tipy 34
Poslední tipující: Šerák, Marcone, Gabrielle, hašlerka, NikitaNikaT., Maryje..., Kars, Izza, hatlapatla, Jiná, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)