Pocity
Anotace: ...
Sbírka:
Mé já
Kdo uhání
víno, svět a cit
nebeské volání
copak takhle se dá žít?
Oči sklopené
a prázdno za víčky
srdce zlomené
jedné holčičky.
Víno dopité
a jinak vůbec nic
proč je tak složité
jít osudu vstříc.
Kdo čekává
na konci tmavé ulice
jen slza skapává
v monstranci měsíce...
Přečteno 421x
Tipy 12
Poslední tipující: Quigleika, hašlerka, jitka.svobodova, CULIKATÁ, labuť, Agniezka, Mbonita, E.T.Jane
Komentáře (1)
Komentujících (1)