ja som si tiež spomenula na R.U.R...a báseň bola krásna, naozaj...nejakým zvláštnym spôsobom na mňa zapôsobila...
21.02.2009 20:50:00 | Mišiačik
jelikož jsem robotofil, tak se mi to líbilo.je zajímavé to máchat s vlastními/lidskými pocity, ale tak se jednou začne cítit každý.
01.10.2007 00:59:00 | Gabrielle Taroka
připadá mi, že tady je tak nějak jedno, jestli se jedná o robota nebo člověka... i když robot má možná měkčí srdce než leckterý člověk...
05.07.2007 19:22:00 | prostějanek